Loading...

Poliklinika

O nama

 

Poliklinika „Vaše zdravlje“ profilirana je za specijalističke konsultativne usluge iz oblasti oftalmologije, medicinsko-biohemijske laboratorije, interne medicine i usluge po principu dnevne bolnice.
 

Osnivanjem Poliklinike „Vaše Zdravlje“, Bosna i Hercegovina se pozicionirala na listu evropskih zemalja u kojima se, uz  najnoviju tehnologiju i vrhunske hirurške i dijagnostičke metode, rješavaju  problemi na oku. Na ovaj način se domaćoj oftalmologiji nameću novi, savremeni standardi u liječenju očnih oboljenja.
 

Poliklinika „Vaše Zdravlje“ je otvorena u maju 2016. godine sa idejom da okupi domaće i inostrane stručnjake kako bi bh. građanima pružili najsavremenije dijagnostočke i hirurške usluge iz oblasti oftalmologije, interne medicine i laboratorije.
 

Poliklinika „Vaše Zdravlje“ je smještena u istočnom dijelu Tuzle, u naselju Sjenjak, C blok „Ulica Ismeta Mujezinovića“ br. 26. Na 400 m2 nalaze se ordinacije, čekaonica i operacina sala, a sve navedeno je uređeno prema najmodernijim medicinskim standardima. Uz prostranu čekaonicu s ergonomski dizajniranim stolicama za pacijente i pratnju, Poliklinika je opremljena i operacionim traktom i dijagnostičkim centrom te posebnim prostorijama za sterilizaciju i pripremu za operativne zahvate.